MOBROG közvélemény kutatás pénzért

Internetes munka, otthoni munka, partner program

A MOBROG a németországi Dr. Grieger & Cie. piackutató intézet szolgáltatása. Világszerte végeznek felméréseket az interneten, illetve okostelefonokra írt alkalmazásukon keresztül.

Online panelük egy globális hálózat részét képezi, így még a széleskörű felméréseket is kiváló minőségben tudják elvégezni.

A kiváló minőség tartós biztosítása érdekében az „ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódex” által meghatározott alapelveket követi a MOBROG, és szolgáltatásaik nyújtása során teljesítik a nemzetközi piackutatásra vonatkozó MRS, CASRO, MRA & ARF irányelveket.

Fizetés:

A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz.

A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz.

A felméréseken résztvevők a fáradozásaik elismerése jeléül fizetésben részesülnek, amelyet PayPal-on keresztül vehetnek fel.

Minimálisan kifizethető összeg: 4 Angol Fontnak megfelelő €.

Online felmérések

A Mobrog Online felületen kínálja azt a lehetőséget, hogy a felméréseket kényelmesen, számítógépedről töltse ki.

Ehhez rendszeresen küld e-mailes meghívókat a felmérésekre, amelyeket aztán kényelmesen kitölthetsz az interneten. Előzőleg tudatjuk, hogy a felmérésen való részvétel mennyi időt vesz igénybe, illetve mennyit kereshetünk vele. Természetesen nem kötelező a részvétel.

Minden alkalommal saját magunk választhatjuk ki a felmérést, és a számunkra legmegfelelőbb időpontban tölthetjük ki azt.

Megbízhatóság

A MOBORG megígéri, hogy a felmérés kitöltése előtt mindig tudatja, hogy mennyi időt vesz igénybe egy felmérés, és mennyit kereshesz vele. Személyes adatait védelme 100%-osan garantált, érdekes felmérésekkel kereshetsz pénzt, és hozzájárulhatsz a tudomány és piackutatás eredményeihez.

A Te ígéreted: Valós adatokat adj meg magáról, és legjobb tudással, lelkiismerettel válaszolj a felmérés kérdéseire. Ennyi az egész.

Regiszrálni csak meghívó linken keresztül lehet.

Ha szeretnél regiszrálni kérjed, és elküldöm a meghívó linket és egy rövid regisztrációs segédletet. A linket csak gmail.com végződésű emailre küldöm, mert más cím esetén a link is és a kérdőív is spam mappába megy.

MOBROG kérdőívhez link kérés

Kérem a MOMROG kérdőívhez a regisztrációs linket és segédletet.