Payeer számla 

Internetes munka, otthoni munka, partner program

A regisztráció nagyon egyszerű, talán egy percet sem igényel.

A Payeer számlán már Bitcoin pénztárca is nyitható, a BTC számlán belül át is váltható. Tehát aki BTC-nal dolgozik, nem kell külön bitcoinos számlát nyitni.

A regisztrációhoz meg kell adni az email címet, amelyre szinte azonnal küldenek egy levelet, a levélben a belépéshez szükséges adatok és egy link, amivel be lehet lépni.

Regisztráció indítás a gombra kattintva.

Ha nem működne másold az alatta lévő linket a böngésződbe!

http://payeer.com/?partner=627032

Nagyon jól működik az egyes internetes számlák közötti pénz csere lehetőség. Pl. OKpay és Payeer között pillanatok alatt megtörtént a csere és 15  dollár csere esetén  0.08 $-t költséget számolt fel.

A Payeer pénzcsere menüpontban ez bővebben is bemutatásra került.

A Payeer-ről Payeer számlára utalás a pénzcsere azonnal működik. A számlát az első bankkártyás befizetéssel egyidőben kell ellenőrötté tenni.

Ehhez el kell küldeni a megfelelő dokumentumokat, a megfelelő formában, megfelelő kisérő levéllel. A letölthető segédletben erről is van kép, hogy az ellenőrzésre küldött iratoknak milyennek kell lennie.

A következő bankkártyás befizetésnél, már nem kell semmilyen ellenőrzés.

Változások:

Megszünt a Mastercard kártyáról történő befizetés.

Visa kártyárás befizetési lehetőség  van.

Payeer számla saját bankkártyáját is lehet igényelni.

A pénzváltásban változás, hogy Payeeren belül pl. a Payeer dollár Payeer rubel közötti cserét  egy új menüpontban lehet elvégezni. A csere nem történik meg azonnal, hanem meg kell várni amíg partner jelentkezik a cserére.

Ha megadjuk a paramétereket pl. Payer $- Payeer Rublel, kitöltjük a szokásos adatokat, akkor a következő felirat jelenik jobboldalon piros színnel, a szövegben egy linkkel.

"Automatic exchange in this direction temporarily forbidden. Please use the Currency exchange market"

Ha a linkre kattintunk akkor elirányít az új felületre. Ha megdjuk a csere paramétereit, addig nem történik meg a váltás, amíg nincs megfelelő váltó partner.

Ha sürgősen szükség van a pénzre, akkor érdemesebb keresni olyan váltót, ahol azonnal megtörténik a Payeer $ és a Payer rubel között váltás, mint pl. a Receive Money váltón.

Payeer regisztráció, verifikáció, új jelszókérés segédletek

Payeer számla regisztráció, verifikáció, pénzbefizetés (A megadott adatok nem láthatók)