Payoneer kártya 25 $ bónusszal

Internetes munka, otthoni munka, partner program

  

A Payoneer központja New Yorkban található és 2005-ben alakult.

Mastercard típusú bankkártyát ad ügyfeleinek, amellyel a világ bármely táján lehet ATM-ből pénz kivenni, illetve vásárolni.

Payoneer csak törvényesen működő cégekkel tart kapcsolatot és a biztonsági szintje a legmagasabb.

Miért előnyös a Payoneer Mastercard típusú kártya?

 • Minden olyan fizető helyen ahol Mastercard kártyát elfogadnak a Payoneer kártyával is lehet fizetni a világ bármely pontján pl. boltok, éttermek, benzinkutak stb.
 • Nem tartozik hozzá bankszámla, a különböző cégeknél megkeresett keresettel lehet felölteni. Ilyen pl. a Paypal is, tehát a Paypalon lévő pénzt át lehet tenni Payoneer kártyára és a kártyáról már el lehet vásárolni. Skrill-ről is feltölthető.
 • Másik Payoneer kártyáról is lehet Payoneer kártyára pénzt küldeni.
 • Payoneer online felületen, egy irodában lehet ellenőrizni, hogy milyen tranzakciók bonyolódtak a kártyán. A  tranzakciókról email értesítést is küldenek, a küldeményeket  jóvá kell hagyni.
 • A webiroda magyar felületű, tehát nem okoz gondod a megértése.

Aki az alábbi képre kattintva regisztrál és igényli a kártyát az 25 $ bónuszt kap, amikor 100 $ forgalom keletkezik a kártyáján.

 

A Payoneer Mastercard kártya költségeit megtalálod a Payoneer oldalon!

Mindaddig, amíg a kártyán nincs pénz nincs költsége sem, vagyis amíg nem használod a kártyát, addig nem kell fizetni. Az éves díj felszámítása akkor történik meg, ha érkezik rá befizetés.

Az új regisztrálóknak $25 bónusz a jutalom ! (Ez szinte 100 %-ig fedezi a kártya éves díját)

Ha most az alábbi képre kattintva regisztrálsz, és igényelsz Payoneer Mastercard bankkártyát, akkor 25 $ dollár jutalmat kaphatsz!

Annyit kell tenni, hogy  megigényled a kártyát.

Ha  legalább 100 dollár fizetés érkezett rá valamelyik munkádból, akkor 30 munkanapon belül a kártyádon jóváírják a 25 $ bónuszt.

A bónusz jóváírásához nem számít bele a Payoneer kártyáról - Payoneer kártyára utalás.

Regiszrálj és igényeld a kártyád itt és most! 25 $ bónusz a jutalom!

Regisztráció és kártya igénylés

A regisztrációs oldalt magyar nyelvre lehet állítani, tehát nem okoz gondot az értelmezése.

 • Értelemszerűen ki kell tölteni az adatokat, minden adatot ékezet nélkül. Ha az email másodszori megadásánál nem tudod @ (kukac) jelet  beírni, akkor másold az első email címet és illeszt be az ellenőrző email-hez.
 • Az email címed úgy add meg, hogy az lesz a legfőbb azonosítód, és azzal tudsz a web irodádba is belépni.

A kártya igénylés menete:

 1. Regisztráció során kövesd a lépéseket sorban egymás után. A végén email érkezik további utasításokkal, arra az email címre, amelyet megadtál
 2. Kövesd a levélben megadott tennivalókat.
 1. ÚJabb email-ben értesítenek ha az ellenőrzés során elfogadták a regisztrációd, a bekért  adatokat elfogadták (mindez magyar nyelven).  (Ez kb. fél óra alatt megtörténik.)
 1.  Ha megfelelt amit csináltál, akkor egy levélben   közlik, hogy kb. mikorra postázzák a Payoneer Mastercard kártyádat. (Ez kb. 2-3 hét)