Perfect Money számla nyitás

Internetes munka, otthoni munka, partner program

A Perfect Money számlán belül már BTC pénztárca is nyitható.

A Perfect Money számla regisztráció egyszerű, nem bonyolultabb bármelyik számla regisztrációjánál.

Aki nyitott már internetes számlát, regisztrált más internetes számla oldalra, annak ez a művelet szinte gyerekjáték. Itt is érvényesek azok a szabályok, amelyek a többi számla nyitásnál is érvényesek, hogy nem szabad ékezetes betűket használni.

A Perfect Money számla regisztráció a segédlettel, könnyen elvégezhető. 

Regisztárció megkezdéséhez kattints a gombra, vagy bármelyik banerra. Ha nem sikerülne másold az alábbi linket a böngésződbe.

https://perfectmoney.is/?ref=331450

A számla nyitáshoz, illetve a számla ellenőrzötté válásához szükséged lesz a személyi igazolványod, vagy útleveled másolatához jpg kiterjesztésű fájlban,  illetve a lakcímed igazolásához a lakcímkártyád másolatára, vagy valamilyen nevedre szóló számla, számlakivonat, másolatára jpg kiterjesztésű fájlban.

A számla regisztráció perceket vesz igénybe. A Perfect Money számla regisztráció végén az ellenőrzéshez fel kell tölteni a dokumentumokat és várni kell, amíg az ellenőrzés megtörténik.

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot találsz egy ingyenesen letölthető segédletet, amely képekkel mutatja be a regisztráció menetét.

A számlára történő belépésnél azt az ID számot kell megadni, amelyet a Perfect Money ad. A jelszó után kér egy Pin kódot is, amelyet mindig emailben küld meg.

Amikor valamilyen munkában a Perfect Money számlaszámot kérik, akkor bejelentkezés után az oldalon megtalálhatók a pénznemhez tartozó "pénztárcák".  A pénztárcák G = GBP (angol font)  U= USD, E=euró és most már a B=Bitcoin is. A betűköz  tartozik egy számsor. Ezt a betűvel kezdődő számot kell megadni, ha valahol a PerfectMoney számlaszámot kérik. Mindig annak a pénzárcának a számát, amilyen pénznemben dolgozunk egy programban.

PM ingyenesen letölthető regisztrációs, verifikációs segédlet

A megadott adatok az oldalon nem látszanak!