Internetes munka, otthoni munka, partner program

Az internetes munkához, valamilyen elektronikus számla nyitása szükséges. A SolidTrustPay egyre gyakrabban használt számla. Vannak olyan internetes munkák, amelyekhez a SolidTrustPay sámla szükséges, tehát elkerülhetetlen a számlanyitás, regisztráció.

A regisztráció indítható a gombra kattintva és a banerra kattintva!

Ha nem sikerülne, akkor ezt a linket másold a böngésződbe!

https://www.solidtrustpay.com/ref/114885593

A Solid Trust Pay számla nyitása, a regisztráció magyar nyelvű segédlet alapján könnyen elvégezhető.

A számlanyitás hasonló módon történik, mint a többi számla esetében. Itt is azok a szabályok érvényesek, hogy nem használhatók ékezetes betűk a számlanyitás, regisztráció közben.

A SolidTrust Pay számla regisztráció akkor ér véget, ha a bankkártya hozzáadása is megtörténik. A regisztráció és a kártya hozzáadása között eltelik pár nap, mert a számlához dokumentumokat kell beküldeni ellenőrzésre. Ha nem fogadnak el valamit, akkor jelzéssel élnek. Ha minden adat és dokumentum megfelelt, akkor nem jeleznek, ezért időnként meg kell nézni a számlát. Ha a kártya hozzáadása engedélyezett, akkor azt jelenti, hogy elfogadták az ellenőrzésre küldött adatokat, anyagokat.

A SolidTrust Pay számlanyitás dokumentumai az ellenőrzéshez:

*személyi igazolvány mindkét oldalának másolata,

* lakcímkártya mindkét oldalának másolat,

*közüzemi számla, amely 3 hónapnál nem lehet régebbi. Ez lehet gáz, telefon, villany, internet számla stb.  (Az iratokat lehet fényképezni és azokat csatolni, csak arra kell ügyelni, hogy minden jól olvasható legyen rajta."

banner

Ingyenes, letölthető SolidTrustPay segédlet