XPRO - x12 coin bányászat

2017. szeptember 19-én elindult az Xpro rendszer, megkezdődött az új coin bányászata.  Xpro rendszer új coinjának a neve X12.

Az engedélyek megvannak, a szerződések aláírva, az új coin már a tőzsdén van és az értéke napról napra nő. 

Ezen az oldalon látható az árfolyam változás: https://www.cointed.com/en/ 

X12 biztonságosabb minden altcoinnál , még a bitcoinnál is,  fedezettel rendelkezik,  azonnal aurora, vagy dollárra váltható. 

Az Xpro oldalra, az X12 coin bányászatához már külön regisztrációs linken lehet regisztrálni, vagyis akit csak a coinok érdekelnek. akkor csak az Xprora regisztrálnak be.  Az Xpro oldalon vásárolhatók a teljesítmény csomagok. Aki olcsón akar X12 coint szerezni, annak mihamarabb kell kezdeni.

A regisztráció előtt feltétlenül keress meg!  Üzenj az oldalamról, vagy a facebookról!

Regisztráció a gombra kattintva!

Ahhoz, hogy az Xpro-ban kapott, vagy akár egymástól, vagy a tőzsdén megvásárolt vagy értékesíteni kívánt coinjaidat tudjad tárolni, ezért (ugyanúgy mint pl. a BTC tárcára) szüksége lesz mindenkinek, egy X12Coin digitális pénztárcára.
Letölthető különböző számítástechnikai eszközökre, és ahogy a coinjaitokat folyamatosan kapjátok, átkülditek a pénztárcába, és már tudjátok is használni!!!
Később természetesen a használatához, különböző segédanyagok készülnek majd.
http://x12coin.com/
Az Xpro valamikor délután 17-18 óra körül nyílik, ha az 'IT' ügyes lesz :D
Este Angol nyelvű hivatalos céges 'Xpro opening' tájékoztató!
Üdvözlettel:
LikesXL Magyarország"

 

Xpro iroda bemutatása: XPro_Első Lépések.pdf (673774)

X12 coin pénztárcája

Ahhoz, hogy az Xpro-ban kapott, egymástól, vagy a tőzsdén megvásárolt, vagy értékesíteni kívánt coinokat tárolhassuk  (ugyanúgy mint pl. a BTC -nál) szüksége lesz mindenkinek, egy X12Coin digitális pénztárcára.

A pénztárca letölthető különböző számítástechnikai eszközökre, és ahogy a coinok folyamatosan érkeznek, a  pénztárcából különböző módon fel is használhatók.

Az X12 pénztárca az Xpro oldalról letölthető.   

Telepítési útmutató:  X12 pénztárca létrehozása.pdf (853,7 kB)